Paper4Paper

Groen ondernemen of nog meer deelnemen aan het duurzaam bedrijfsleven dan u al doet? Met Paper for Paper is dat heel gemakkelijk.

Wij halen uw oude papier op, maken er nieuwe mooie papierproducten van, en leveren die weer aan u terug. Zo draagt u bij aan de circulaire economie.

Regel uw circulaire inkoop met Papyrus en Paper for Paper.

Ontdek het omvangrijke Paper for Paper, aangeboden door Papyrus. Met Paper for Paper voldoet u op eenvoudige wijze aan alle facetten van circulair inkopen en ontzorgen wij u in het behalen van uw milieudoelstellingen.

Paper for Paper zamelt al uw kantoorpapier in, zowel beveiligd als onbeveiligd. Dit papier wordt vernietigd volgens de strengste beveiligingsnormen, om vervolgens te recycleren tot hoogwaardige grondstof voor het produceren van hygiënepapier en/of kantoorpapier, dat u weer kunt inkopen.

paper for paper besparing

Papyrus denkt vooruit en streeft graag samen met u naar transparante duurzame oplossingen. Paper for Paper werkt eenvoudig en zorgt dat u aantoonbaar circulair inkoopt zonder ingrijpende wijzigingen in uw huidige bedrijfsvoering. U voldoet hiermee aan de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid door verlaging van C02 - uitstoot, reductie van water- en energie gebruik en bovenal uw afval wordt hergebruikt.

Met Paper for Paper kiest u voor duurzaamheid en kwaliteit. Paper for Paper is een samenwerking tussen Papyrus, De Graaf Security, Mondi en SCA (Tork). Allen vooraanstaande leveranciers die u graag deze totaaloplossing voor circulair inkopen bieden.

paper for paper samenwerk

Kiezen voor Paper for Paper, is tonen dat u waarde hecht aan duurzame ontwikkelingen. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw organisatie, kijk dan op de website: www.paperforpaper.nl